NAŠAO SAM DOBAR BAND – stiže knjiga…

Davne 2006. počeo sam pisati knjigu o glazbenom odrastanju u Splitu 80tih i počecima Daleke Obale, i napisao sam u hipu sto strana, i ta moja inicijativa bila je popraćena u nekoliko novina koje su najavljivale skori izlazak mog literarnog uratka, no tada je to malo zapelo.
Druge moje umjetničke aktivnosti su me navukle na svoj mlin (od te 2006. snimio sam i izdao kao član nekolicine grupa 7 albuma i snimio preko 400 epizoda Dice sritnih lica ) i pisanje knjige je palo u zapećak.No prije dvije godine izvukao sam plajvajz iz prašine, privatio se posla i konačno je uspio dovršiti.
Ponudio sam knjigu Slobodnoj Dalmaciji, što je bilo logično pošto je to splitska priča, i mada je prvi dogovor bio uspješan do same realizacije nije došlo zbog pretumbacija u firmi. Pokušao sam još nekoliko puta no avaj.
Al eto, ipak, kao da je sudbina tako htjela, u godini kad se obilježava 30 godina od osnutka Daleke obale knjigica će ovih dana ugledati svjetlo dana. Moja izdavačka kuća Dallas i Večernji list udružili su snage i eto….ko čeka dočeka.
knjiga2 Uz knjigu ide i CD “Daleka Obala – Početci” s 10 demo i live snimaka Daleke Obale , od prve, druge i treće postave benda.

knjiga3